Aanmelding voor BERENBUFFET 2018, te houden op zaterdag 18 augustus.


Evenals voorgaande jaren organiseren we dit jaar weer een BERENBUFFET in Amsterdam.
Het zal plaatsvinden op dezelfde locatie als vorig jaar.
Op het Javaeiland, Amsterdam. Vanaf 17:00 tot rond 23:00.
Na afronding van je inschrijving krijg je hierover meer informatie toegestuurd.

Dit bericht is bedoeld om je uit te nodigen om je in te schrijven.
We vragen je om zo snel mogelijk te reageren en de inschrijving te doen, zodat je er gegarandeerd bij kunt zijn.
Het maximum toegestane aantal deelnemers is namelijk 50, en (gezien de ervaringen van voorgaande jaren) is dat aantal zeer snel bereikt!

Hoe aan te melden?
1. Geef je op door een e-mail te sturen naar dit e-mailadres: webdad@netherbears.nl
2. Vermeld daarin je naam en eventueel die van je vriend.
3. Maak een bedrag van 17 euro per persoon over op ons bankrekeningnummer NL69INGB0006865602 t.n.v. Stichting Netherbears, onder vermelding "deelname Berenbuffet 2018" met de namen deelnemer(s).
4. Na ontvangst van de betaling krijgt je een bevestiging van deelname op hetzelfde e-mail adres dat je gebruikte. In deze bevestiging zal ook meer informatie staan over tijd, locatie e.d.
5. De ontvangst van de betaling maakt je inschrijving uiteindelijk definitief.

Als het maximum aantal van 50 is bereikt, zal op de Facebookpagina van Netherbears direct daarvan melding worden gemaakt. Het heeft daarna geen zin meer om in te schrijven en/of betalingen te doen.

VOOR DE KOKS!
We hebben natuurlijk gerechten nodig voor het buffet. Traditioneel wordt dat door een aantal leden gedaan. Ieder jaar weer met veel succes. De koks maken het buffet!!!
Het idee is dat de kok zoveel mogelijk zelf iets bereidt. Dus geen kant-en-klare gerechten van de supermarkt ofzo. Het leuke is nou juist dat er dan iets spontaans en individueels op tafel komt.
Nou is het zo dat we graag een variatie van gerechten willen opdienen, dus niet 10 maal hetzelfde. Vandaar dat we dat moeten afstemmen met elkaar. Geef daarom ook een tweede keus van een gerecht op.

Dus: als je mee wilt doen en jouw gerecht wilt laten meedoen op ons Berenbuffet. Geef dan in een afzonderlijke e-mail (webdad@netherbears.nl) aan dat je dat wilt en welk gerecht je voor ogen hebt om te maken. Geef dus ook een tweede keus van gerecht op a.u.b. Let wel: het is een groep van 50 mannen…. Ter plekke is slechts een beperkte mogelijkheid om warme gerechten te maken of op te warmen, dus zoveel mogelijk koude gerechten is eenvoudiger, ook voor het vervoer van jouw gerecht.
Wij proberen na ontvangst van je e-mail een keuze te maken en je laten weten of je met jouw gerecht mee doet. Het is niet anders. Wees niet boos als je gerecht niet wordt gekozen omdat er al meerdere zijn die wellicht al hetzelfde voor ogen hebben.
Overigens is het natuurlijk zo dat je de kosten die je maakt vergoed krijgt, tegen overleg van de bonnetjes.

Wij hopen op je deelname!
Groeten van Bram en Hans